Definitiv anmälan - Judofestivalen i Lindesberg 26-28 maj 2023

Otroligt roligt att så många har anmält intresse av att följa med! Hittills är det drygt 35 barn/ungdomar. Dessutom ett stort antal föräldrar som anmält sig. Extra roligt är att det är flera som tidigare inte har deltagit vid tävlingar eller träningsläger som nu har anmält sig.  


Definitiv anmälan: Sker via detta formulär senast onsdagen 19 april 2023. (garanterad plats hos arrangören har du först när avgiften är betald via Smoothcomp).


Klubben betalar bussresa t/r och sovsalarna. Varje barn/ungdom betalar senast 1 maj via SMOOTHCOMP 600 kr för lägret och 400 kr för ett matpaket. Tillkommer gör middag fredag. kväll som var och en betalar för själv. Barn som lämnas eller hämtas tidigare av föräldrar får betala samma summa som övriga. Detsamma gäller barn som väljer att åka på egen hand. Familjer som bor på camping eller på egen plats, väljer givetvis själva om de ordnar mat på egen hand eller vill köpa matpaket av arrangören. 


Viktigt! Om det är en annan vuxen. än barnets förälder som följer med, så ange namn, relation till barnet och mobilnummer under "Kommentar". Under "Kommentar" anger du även om du blir hämtad av dina föräldrar tidigare än söndag eftermiddag då turistbussen åker hem till Knivsta. Du som campar med din familj eller åker på egen hand, meddela det under ”Kommentar”.


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Barn - turistbuss
Jag  kommer att åka med i den hyrda turistbussen. Klubben betalar bussresan t/r. 
Ja
Nej
Förälders deltagande
Följande av mina föräldrar följer med till Lindesberg. Ange namn. Alla födda 2013 eller yngre måste ha med sig en förälder. 
Förälder som sover i sovsalen.
Min förälder kommer att sova med mig i sovsalen.   
Ja
Nej
Förälder - turistbuss
Min förälder kommer att åka med i den hyrda turistbussen.    
Ja
Nej
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän