Intresseanmälan medlemsbox på Hittarps Ridklubb

Är du intresserat av att stå i medlemsstallet på Hittarps Ridklubb? 

Innan du anmäler intresse ber vi dig att läsa vår lathund för att se om du uppfyller våra förväntningar.

Vad kostar det? Vad ingår i månadskostnaden och vilka tjänster kan man i så fall eventuellt köpa till?  

En boxplats på Hittarps Ridklubb kostar 2200 kr i månaden i stall 1+2 respektive 2500kr i stall 3 och faktureras ut per kvartal, men man kan betala månadsvis. I denna kostnaden ingår tillgång till ridhus och ridbanor, box, förvaringsplats på loftet, gräshage och såklart en uppvärmd sadelkammare. Hösilage kan köpas till genom ridskolan och spån/pellets kan sambeställas med ridskolans inköp. Annars kan man såklart också beställa själv eller med andra från medlemsstallen. 


I nuläget finns det inga tjänster som kan köpas till. I våra medlemsstall finns ett gemensamt fodringsschema där man ansvarar för att fodra alla hästar i medlemsstallen under tilldelad dag vilket innebär fodring, utsläpp och kvällsfodring. På vardagar fodrar ridskolan lunch till medlemshästarna från medlemsstallet och i gentjänst fodra medlemsboxar kväll till ridskolans hästar på helgen och röda dagar. Utsläppsschema bestämms tillsammans i stall 1+2 respektive stall 3 mellan de uppstallade. 


Vad gäller för användning av ridbanor och ridhus?

I alla lägen gäller att ridskolan går först. Det vill säga att ordinarie lektioner, tävlingar och andra aktiviteter arrangerade av ridskolan har förtur till ridhus/ridbana. När en medlemsryttare ska ha träning ska detta skrivas ut i den befintliga Facebookgruppen, men det hindra inte andra från att rida vid samma tillfälle. Det är mer som en heads up så man vet om det. 


Min häst är van att gå tillsammans med andra hästar. Hur funkar det hos er?

Våra boxhyrare väljer själv om deras häst går ensamt eller tillsammans. Hagarna är tillräcklig stora för att 2 hästar ska kunna gå tillsammans och det finns även möjlighet att öppna upp hagarna.


Vad finns det för förväntningar på mig? 

Vi har inte många krav utöver att man sköter sin stalltjänst i medlemsstallet och gör sina medlemstimmar (80h/år) som fördelas av en styrelsemedlem. Det ska vara rent och snyggt i stallet när man lämnar efter man har varit där. Och sedan även att man hjälps åt i stallet med allt som kan uppkomma. Vi ser gärna att man är engagerad och kan bidra till den befintliga verksamheten och utvecklingen av denna.


Uppdaterad: 2023-11-23

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Information om dig
Är du medlem i föreningen Hittarps Ridklubb? *
Har du haft egen ponny/häst tidigare? *
Ja
Nej
Kan du hantera... *
ponny?
storhäst?
Vad kan du bidra med på Hittarps Ridklubb? *
Information om hästen
Hur stor är hästen? *
150-159 cm
160-169cm
170 cm och över
under 149 cm
När är hästen född? *
Vilken gren utövar du? *
Dressyr
Fälttävlan
Hobbiridning
Hoppning
Voltige
Övrigt
I vilket stall vill du helst stå? *
Lilla stallet (höger om ridskolan)
Medlemsstallet (vänster om ridskolan)
Vilken som
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
E-post 1 *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän